Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 


Easy meetings

Boka möten enkelt med kort varsel till ett förmånligt pris. D...

Njut av sommaren hos oss

Boka ett riktigt bekvämt sommarboende med upp till 30% rabatt. 

Julbord

Upplev Elite Hotels klassiska julbord.


Solo@elite

Trött på att sova på soffan? För dig som vill bo bekvämt på resan erbjuder vi extra förmånliga priser på enkelrum under helgerna.

Från   795 SEK /natt

Boka

Om erbjudandet


Njut av en härlig hotellvistelse hos oss, med vårt Solo-erbjudande så bor du bekvämt i våra trevliga enkelrum till extra förmånliga priser. Generös frukostbuffé och WiFi ingår alltid.

Erbjudandet gäller endast för våra medlemmar.

Bli medlem här


Fakta & Detaljer


  • Ingen förskottsbetalning krävs.
  • Erbjudandet är av- och ombokningsbart. Avbokas senast kl. 14.00 på ankomstdagen.
  • Frukost och WiFi ingår.
  • Erbjudandet gäller endast för medlemmar i Elite Hotels Rewards.
  • Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudanden.Boka in en vistelse på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 936 SEK /natt


Ändra hotell


Boka en härlig vistelse på Elite Hotel Adlon i Stockholm. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm. Hotellet ligger på bästa läge med bekvämt gångavstånd till centralstationen och Arlanda Express. Runt hörnet finns shopping, restauranger och caféer.


Från 895 SEK /natt


Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse på Elite Palace Hotel i Stockholm. Hotellet är beläget i den trevliga stadsdelen Vasastan, i närområdet finns många trevliga restauranger och caféer. Hotellet ligger på bekvämt gångavstånd från Odenplan och S:t Eriksplan, flygbussen till Arlanda flygplats stannar precis utanför hotellet.


Från 795 SEK /natt


Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse på Elite Hotel Stockholm Plaza. Hotellet är beläget i en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. Här finns två högklassiga restauranger, Vassa Eggen Steak House och restaurang Tako med smaker från Japan och Korea. Ett stenkast från hotellet ligger Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. 


Från 895 SEK /natt


Ändra hotell
Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.
_