Om erbjudandet

Semester är att byta miljö och få nya intryck, koppla av på djupet och inspireras. Så välkommen till oss för en riktigt härlig semestervecka med familjen, själv eller med ditt sällskap. Välj ett av våra fina hotell, där ni laddar batterierna, blir väl omhändertagna och har en perfekt utgångspunkt för spännande dagsutflykter under en hel vecka. Just nu har vi ett extra förmånligt erbjudande när ni bokar minst sju sammanhängande nätter hos oss. Så fundera på vilken del av Sverige som lockar mest – och säkra något riktigt avkopplande att se fram emot i sommar.

Vart vill ni åka? Långt bort eller nära och behändigt? Välj mellan våra 39 fantastiska hotell i Sveriges avlånga land – från Kiruna i norr till Malmö i söder. Upplev midnattssolen under en äventyrlig semestervecka i norr eller spendera ljumma kvällar på en härlig uteservering i Skåne. Upptäck en ny del av Sverige eller besök en kär favoritstad. Den svenska sommaren är fantastisk över hela vårt land.

Att ha hotellet som bas innebär att ni blir väl omhändertagna. Välj era favoritkuddar från hotellets kuddmeny, sov gott i en skön hotellsäng och vakna upp till vår goda frukost varje dag. Njut av en lyxig hotellupplevelse samtidigt som ni tar med er de goda vanorna hemifrån och håller igång i hotellets gym. På varje hotell finns dessutom ett antal rum där familjens hund är välkommen att följa med!

Avkoppling kan vi garantera – men aktivitetsnivån bestämmer ni! För utanför hotellets fasad väntar en uppsjö med aktiviteter och äventyr. Upptäck en ny stadskärna med fina restauranger, gör mysiga dagsutflykter eller ta er ut i den vackra svenska naturen. Vi tipsar gärna om de bästa golfbanorna, restaurangerna, leklanden, vandringslederna och cykelutflykterna.

Om du kommer med egen bil så hjälper vi dig med parkering. För dig som vill hyra bil har vi ett extra fördelaktigt upplägg med vår partner Europcar. Som medlem i Elite Hotels Rewards kan hyra bil till 25 % rabatt i sommar Läs mer och boka hyrbil här!

Psst… Är du medlem i Elite Hotels Rewards? Logga in för att få ytterligare rabatt på din bokning.

Fakta & Detaljer

  • Gäller boende i minst 7 sammanhängande nätter under sommarperioden 1 juni–31 augusti 2020.
  • Erbjudandet är av- och ombokningsbart fram till 48 timmar innan ankomst.
  • Gäller endast nya bokningar.
  • Betalning sker vid ankomst till hotellet. 
  • Erbjudandet gäller på Elite Hotels och Hotel Bishops Arms.
  • Frukost och wifi ingår.
  • Barn upp till 5 år bor alltid gratis på Elite Hotels. 
  • Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudanden.