Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 


Easy meetings

Boka möten enkelt med kort varsel till ett förmånligt pris. D...

Njut av sommaren hos oss

Boka ett riktigt bekvämt sommarboende med upp till 30% rabatt. 

Nyårserbjudande

Avsluta året med en läcker nyårssupé och en skå...

24 H REA - 50% RABATT
:
:
:

Fredagen den 3 maj startar vår 24-timmars rea. Ta chansen att boka två nätter till priset av en.

Från 595 SEK /nattOm erbjudandet


Fredagen den 3 maj startar vår 24-timmars rea. Vi ger dig 50 % rabatt när du bokar minst två sammanhängande nätter på elite.se - du får helt enkelt två nätter till priset av en.

Boka sommarens boende till ett fantastiskt bra pris, eller passa på att unna dig en större och lyxigare rumstyp än vanligt för en ännu bekvämare vistelse.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara medlem i Elite Hotels Rewards.

 


Fakta & Detaljer


 • Erbjudandet kan endast bokas på elite.se.
 • Bokas mellan kl. 00.01 och 23.59 den 3 maj.
 • Gäller boende i minst två sammanhängande nätter under sommarperioden 19 juni–18 augusti 2019.
 • Gäller endast nybokningar.
 • Erbjudandet gäller bara för medlemmar i Elite Hotels Rewards.
 • Erbjudandet gäller på Elite Hotels och Hotel Bishops Arms.
 • Frukost och trådlöst internet ingår i priset.
 • Barn upp till 5 år bor alltid gratis på Elite Hotels. För barn 6–15 år tillkommer 100 kr i barntillägg och för barn 16-18 år tillkommer 200 kr. Gäller per barn och natt för extrasäng. Bor ni en vuxen och ett barn i dubbelrum gäller inte barntillägg.
 • Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
 • Betalning sker i samband med bokningstillfället.
 • Genomförda bokningar debiteras fullt ut och går ej att ändra eller avboka.Bo bekvämt på moderna Elite Stadshotellet Eskilstuna. Hotellet är vackert beläget alldeles intill Eskilstunaån och restauranger, shopping, nattklubbar och nöjen är inom promenadavstånd. Sov gott i våra sköna sängar och vakna upp till en härlig frukostbuffé. 


Från 545 SEK /natt


Ändra hotell


Bo bekvämt på anrika Elite Grand Hotel i Gävle. Besök Grands Veranda och hänförs av den vackra interiören och den goda maten. Vi har även en härlig relaxavdelning där du kan koppla av efter en fullspäckad dag.


Från 645 SEK /natt


Ändra hotell


Passa på att boka två nätter till bästa pris på anrika Elite Park Avenue Hotel under vår Black Friday Sale. Här bor ni mitt på paradgatan Avenyn med hela stadens nöjes-, kultur-, och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger NatureFitness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och behandlingar. 


Från 645 SEK /natt


Ändra hotell


Boka en vistelse på exklusiva Elite Plaza Hotel i Göteborg till ett fantastiskt pris under vår Black Friday Sale. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra rum med ett centralt läge nära stadens shopping, restauranger och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Wine & Dine. 


Från 645 SEK /natt


Ändra hotell


Planerar ni att besöka i Helsingborg inom kort, passa då på att göra en god affär och boka in vistelsen i samband med vår Black Friday Sale. Njut av närheten till Öresund på Elite Hotel Marina Plaza, här väntar en god natts sömn i våra sköna sängar samt den populära frukostbuffén.


Från 645 SEK /natt


Ändra hotell


Stundar ett besök i Helsingborg kan ni passa på att göra ett klipp och boka in vistelsen i samband med vår Black Friday Sale. Övernatta i ett modernt hotellrum på anrika Elite Hotel Mollberg, här vilar ni ut i våra sköna sängar och njuter av den populära frukostbuffén.


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en avkopplande vistelse på Elite Stora Hotellet till bästa pris under vår Black Friday Sale. Här bor ni i något av våra trevliga hotellrum mitt i centrala Jönköping. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker, nöjen och restauranger eller varför inte ta en promenad längs med Vätterns strand. På morgonen njuter ni av vår uppskattade frukostbuffé.


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell


Bo bekvämt på anrika Elite Stadshotellet Karlstad. Hotellet är vackert beläget alldeles intill Klarälven. Restauranger, shopping och nöjen är inom har du inom bekvämt promenadavstånd. Sov gott i våra sköna sängar och vakna upp till en härlig frukostbuffé. 


Från 645 SEK /natt


Ändra hotell


Hotel Bishops Arms är beläget mitt i centrala Kiruna. Här kan du njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Hotellet erbjuder 37 ombonade hotellrum med brittisk-inspirerad inredning.


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell


Unna er en härlig vistelse på Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Passa på att göra ett riktigt kap och boka in ert kommande besök under vår Sale@Elite. Ni kan se fram emot ett centralt läge och våra sköna sängar.


Från 495 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en härlig vistelse att se fram emot på Hotel Bishops Arms. Hotellet är beläget i hjärtat av Köping och erbjuder bekväma hotellrum i brittisk-inspirerad stil.


Från 495 SEK /natt


Ändra hotell


Bo bekvämt på anrika Elite Stora Hotellet i Linköping. Hotellet är ett av landets äldsta stadshotell och ligger ett stenkast från både shopping och nöjen. Sov gott i våra sköna sängar och vakna upp till en härlig frukostbuffé. 


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell


Upplev vackra Elite Stadshotellet i Luleå. Hotellet har anor från tidigt 1900-tal och ligger ett stenkast från både shopping och nöjen. Sov skönt i våra sängar och vakna upp till en generös frukostbuffé.


Från 545 SEK /natt


Ändra hotell


Unna er en lyxig vistelse på Elite Hotel Ideon i Lund. Passa på att göra ett riktigt kap och boka in ert kommande besök under vår Black Friday Sale. Ni kan se fram emot våra sköna sängar och den populära frukostbuffén.


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell


Unna er en härlig vistelse på Hotel Bishops Arms i Lund. Bo centralt och sov gott i våra sköna sängar. Dagen därpå vaknar ni upp till en trevlig frukostbuffé.


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell


Passa på att boka en vistelse på Elite Hotel Esplanade i Malmö till ett riktigt bra pris! Elite Hotel Esplanade är ett designhotell beläget i hjärtat av Malmö med gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda. Se fram emot en härlig vistelse med bekväma sängar, rymliga rum, fantastisk service och generös frukostbuffé.


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell


Under vår Black Friday Sale kan ni göra en riktigt bra affär genom att boka in ert kommande besök på Elite Plaza Hotel i Malmö. Se fram emot en härlig vistelse med bekväma sängar, ett centralt läge och rejäl frukostbuffé.


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in er kommande vistelse på Elite Hotel Residens. I centrala Malmö väntar en bekväm vistelse i våra sköna sängar som avslutas den populära frukostbuffén.


Från 545 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in ert kommande besök på Elite Hotel Savoy i Malmö. Inför er vistelse kan ni se fram emot våra sköna sängar, det centrala läget och den fina frukostbuffén.


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell


Hotel Bishops Arms i Mora erbjuder 42 trivsamma rum och närhet till allt vad Mora har att erbjuda så som butiker, restauranger, Vasaloppsspåret och Siljans strand. Alla våra hotellrum har god standard och några av rummen har även balkong med utsikt över vackra sjön Siljan.


Från 645 SEK /natt


Ändra hotell


Upplev vackra Elite Grand Hotel i Norrköping. Hos oss bor du bekvämt nära vattnet ett stenkast från shopping och nöjen. Sov skönt i våra sängar och vakna upp till en härlig frukostbuffé.  


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell


Bo bekvämt på nyöppnade Hotel Bishops Arms i Piteå. Vi erbjuder 29 moderna rum i härlig engelsk stil och på entréplan finner du hotellets hjärta – gastropuben The Bishops Arms.


Från 545 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in dagar att se fram emot, bo på charmiga Elite Hotel Adlon mitt i centrala Stockholm. Hotellet ligger på bästa läge med shopping restauranger och caféer runt hörnet. Här bor du med gångavstånd till Centralstationen och Arlanda Express.


Från 795 SEK /natt


Ändra hotell


Njut av härliga dagar tillsammans på Elite Hotel Arcadia, ett designhotell mitt i centrala Stockholm. Hotellet erbjuder bästa tänkbara kommunikationer, bussar och tunnelbana avgår precis utanför hotellet. I hotellet finns gym och en trevlig restaurang med uteservering.


Från 645 SEK /natt


Ändra hotell


Oavsett vad du är ute efter så finns allt och lite till i Sveriges underbara huvudstad. Överraska en vän eller smit iväg på en weekend, där ni upplever Stockholm och bor komfortabelt till bästa pris på vackra Elite Hotel Carolina Tower.


Från 545 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en härlig vistelse på exklusiva Elite Eden Park Hotel, här bor du mitt i centrala Stockholm ett stenkast från Stureplan med shopping, restauranger och caféer. I hotellet finns två trevliga restauranger, gastropuben The Bishops Arms samt den asiatisk inspirerade restaurangen Miss Voon.


Från 845 SEK /natt


Ändra hotell


Ta chansen och boka en vistelse på Elite Hotel Marina Tower, hotellet ligger vid vattnet bara några minuter från centrum. Här finns Sturebadet Marina Tower spa med gym, bastu, pool och turkiskt hamam samt en härlig restaurang med uteservering.


Från 795 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en härlig vistelse på Elite Palace Hotel i Stockholm. Hotellet ligger i mysiga Vasastan med gångavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan, med många trevliga restauranger och caféer. På hotellet finns gastropuben The Bishops Arms samt gym och relaxavdelning med bastu.


Från 545 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in härliga dagar på anrika Elite Hotel Stockholm Plaza. Hotellet är beläget mitt i centrala Stockholm intill parken Humlegården och det livfulla Stureplan med shopping restauranger och nöjesliv runt hörnet.


Från 795 SEK /natt


Ändra hotell


Ta chansen och boka en vistelse på Hotel Bishops Arms i Strängnäs. Här bor du med ett centralt läge mitt i stan och kan njuta av trivsamma rum som passar både för arbete och vila.

 


Från 695 SEK /natt


Ändra hotell


Upplev anrika Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Hotellet har Sveriges kanske mest kända trappa utförd i magnifik Carraramarmor. Sov skönt i våra sängar och vakna upp till en härlig frukostbuffé i Spegelsalen.  


Från 628 SEK /natt


Ändra hotell


Bo bekvämt på Elite Hotel Mimer i Umeå. Den vackra byggnaden har anor från tidigt 1900-tal och erbjuder 139 rum, gym, relax med bastu, vacker festvåning och en den trevliga restaurangen Artonnittiosju.


Från 545 SEK /natt


Ändra hotell


Ta chansen att boka en härlig vistelse på Elite Hotel Academia i Uppsala. Här bor du på bästa läge intill stationen. I hotellet finns gym och relaxavdelning, gastropuben The Bishops Arms samt restaurang och skybar.


Från 545 SEK /natt


Ändra hotell


Bo på anrika Elite Stadshotellet Västerås. Hotellet är centralt beläget med restauranger, shopping och nöjen inom bekvämt promenadavstånd. Sov gott i våra sköna sängar och vakna upp till en härlig frukostbuffé. 


Från 545 SEK /natt


Ändra hotell


Om du vill bo två nätter till bästa pris på Elite Stadshotellet i Växjö ska du passa på att boka ditt boende under vår Black Friday Sale. På Elite Stadshotellet i Växjö sover du gott i något av våra trevliga rum och njuter sedan av vår stora frukostbuffé som serveras i restaurang Lagerlunden. Lagerlunden erbjuder också trevliga middagsalternativ.


Från 549 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en avkopplande vistelse på Elite Park Hotel i Växjö. Bo i något av våra trevliga rum och passa på att ta del av stadens shopping- och nöjesutbud som finns direkt utanför dörrarna. Efter en dag på stan kan ni koppla av med ett dopp i hotellet bubbelpool. 


Från 549 SEK /natt


Ändra hotell


Bo på anrika Elite Stora Hotellet. Hotellet är centralt beläget med restauranger, shopping och nöjen inom bekvämt promenadavstånd. Sov gott i våra sköna sängar och vakna upp till en härlig frukostbuffé. 


Från 550 SEK /natt


Ändra hotell


Passa på att boka två nätter till bästa pris på City Hotel Örebro. Hotellet har 115 fina rum, en vinbar och goda parkeringsmöjligheter inomhus. Hotellet ligger centralt med närhet till stadens restauranger, nöjen, aktiviteter och shopping. Välkommen!


Från 495 SEK /natt


Ändra hotell


Bo bekvämt på moderna Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Hotellet ligger nära både shopping och nöjen och på 14:e våningen hittar du vår härliga relaxavdelning med fantastisk utsikt över Örnsköldsviksfjärden.


Från 595 SEK /natt


Ändra hotell
Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.
_