Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Mors dag

Boka vårt mors dagserbjudande till den 27 maj och överraska din mamma med en lyxig övernattning på hotell.

Från   700 SEK /natt

Boka

Om erbjudandet


Boka vårt mors dagserbjudande till den 27 maj och överraska din mamma med en lyxig övernattning på hotell till ett fast pris på 700 kr.

Passa även på att äta en god middag tillsammans på The Bishops Arms. Om du är medlem i Elite Hotels Rewards bjuder vi på mammas huvudrätt när ni äter morsdagsmiddag. Visa upp ditt medlemskort från Elite Hotels Gästprogram i samband med er beställning. Erbjudandet gäller den 27 maj och gäller för max en person per sällskap. 


Fakta & Detaljer


  • Gäller för en eller två personer i Superior-rum.
  • Gäller den 27 maj 2018 på alla Elite-hotell i Sverige.
  • Frukost och WiFi är inkluderat.
  • Kan avbokas fram till kl 14.00 på ankomstdagen.
  • Kan betalas direkt vid bokning eller på hotellet vid utcheckning.Med Eskilstunaåns glittrande vatten och citykärnan med nöjen och restauranger som närmaste grannar kan mor firas på optimalt vis på Elite Stadshotellet Eskilstuna. Våra  hotellrum är inredda i moderna färger och utrustade med sköna sängar. På morgonen serveras vår generösa frukostbuffé. Välkommen!


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska älskade mamma på mors dag med en övernattning hos oss på Elite Grand Hotel i Gävle. Ät och drick gott i vår populära restaurang Grands Veranda. Avsluta kvällen med en avkopplande vistelse i vår relaxavdelning. Ni vaknar upp till en härlig frukostbuffé serverad i restaurangen.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Med Öresunds glittrande vatten som närmaste granne kan mor firas på optimalt vis hos Elite Hotel Mollberg i Helsingborg. Våra moderna hotellrum är utrustade med sköna sängar och på morgonen serveras vår populära frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Nedanför försvarstornet Kärnan tonar anrika Elite Hotel Mollbergs fasad upp sig. I denna historiska miljö kan mor firas på bästa sätt. De nyrenoverade hotellrummen är utrustade med sköna sängar och på morgonen serveras vår populära frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska mamma med en övernatting på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker, nöjen och restauranger eller varför inte ta en promenad längs med Vätterns strand. På morgonen njuter ni av vår uppskattade frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira fars dag på Elite Stadshotellet Karlstad, centralt och vackert beläget alldeles intill Klarälven. Låt mamma sova gott i våra moderna hotellrum. På morgonen serveras vår generösa frukostbuffé. Välkommen!


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överaska mamma på mors dag med en härlig övernattning hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping. Njut av en avkopplande stund i bastu eller ät en god bit mat i restaurangen. Vakna upp till en generös frukostbuffé i vår absolut nyrenoverade frukostmatsal.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira mors dag med att bjuda mamma på en härlig övernattning hos oss på Elite Stadshotellet i Luleå. Ät en god bit mat på vår populära gastropub The Bishops Arms, njut av vällagad mat och dryck i genuin engelsk pubmiljö. Vaknar upp till en härlig frukostbuffé som vi serverar i restaurangen.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Elite Hotel Ideon i Lund kan mor firas på bästa sätt. Med en underbar utsikt över det skånska landskapet sover ni ut i våra sköna sängar och på morgonen serveras hotellets populära frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Hotel Esplanade är ett designhotell beläget i hjärtat av Malmö med gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda. Skäm bort mamma med en härlig vistelse med bekväma sängar, rymliga rum, fantastisk service och generös frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Mitt på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö tonar Elite Plaza Hotels vackra fasad upp sig. Här kan mor firas på bästa sätt med en god natts sömn i våra sköna sängar. När morgonen gryr serveras vår populära frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Elite Hotel Residens i Malmö kan mor firas med bravur. Hotellet är centralt placerat mellan centralstationen och Stortorget. Efter en god natts sömn i våra sköna sängar intas hotellets populära frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira mor på bästa sätt genom att sova ut i våra sköna sängar på Elite Hotel Savoy i Malmö. Det anrika hotellet är centralt placerat mitt emot centralstationen. På morgonen dukas hotellets populära frukostbuffé fram i matsalen.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira mors dag med att bjuda mamma på en övernattning hos oss på Elite Grand Hotel i Norrköping. Njut av vacker arkitektur, sköna sängar och närheten till vattnet. Boka in en vistelse i vår populära spaavdelning och skäm bort mamma riktigt ordentligt. Vakna upp till vår omtyckta frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska mamma med en härlig vistelse på charmiga Elite Hotel Adlon. Här bor ni på Stockholms bästa läge med med shopping, restauranger och cafér runt hörnet. I hotellet ligger den trevliga restaurangen Kött- och Fiskbaren. 


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en härlig vistelse till mamma på morsdag. Bo på Elite Hotel Arcadia ett designhotell mitt i Stockholm. Hotellet erbjuder en trevlig restaurang med uteservering samt gym och relax med bastu. Hotellet ligger 100 meter från tunnelbanan som tar dig till centralstationen på bara 5 minuter.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Skäm bort mamma med en härlig vistelse på Elite Hotel Carolina Tower. Hotellet ligger i nya stadsdelen Hagastaden, bara ett stenkast från city. Högst upp i hotellet finns skygym och relaxavdelning. I hotellets entré finner ni även den exklusiva restaurangen Haga Bottega som drivs av Stockholms främsta krögare. 


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en härlig vistelse på Elite Hotel Marina Tower, där stad och skärgård möts. Hotellet ligger vid vattnet bara några minuter från centrum. Här erbjuds en trevlig restaurang med uteservering samt Sturebadet Marina Tower Spa med pool, gym, bastu och turkiskt hamam.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ge bort en härlig vistelse på Elite Palace Hotel, ett modernt hotell beläget i pittoreska Vasastan. Här bor du i en fridfull omgivning nära till bussar och tunnelbana. Hotellet erbjuder relaxavdelning, gym och gastropuben The Bishops Arms där maten står i fokus.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget i en vacker och lugn miljö, ett stenkast från Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Vassa Eggen Steak House som bjuder på omsorgsfullt lagade rätter i modern tappning. Här finns även restaurang Tako med smaker från Japan och Korea.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira mors dag på bästa sätt och bjud med mamma på en härlig övernattning hos oss på Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Njut av härlig arkitektur och sköna rum. Ät en god bit mat i vår gastropub The Bishops Arms. Vakna upp till en generös frukostbuffé som serveras i vackra Spegelsalen.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira mors dag på bästa sätt genom att bjuda henne på en härlig övernatting hos oss på nya Elite Hotel Mimer i Umeå. Upplev allt vad kulturstaden Umeå har att erbjuda och avsluta med en vistelse i vår relaxavdelning med ång- och torrbastu. Vaknar upp till en härlig frukostbuffé som vi serverar i restaurangen.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Skäm bort mamma med en härlig vistelse på Elite Hotel Acadmia i Uppsala. Hotellet ligger på bästa läge intill stationen. Högst upp i hotellet erbjuds en spektakulär restaurang med skybar och utsikt över hela staden.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska mamma med övernattning på vackra Elite Stadshotellet Västerås. Hotellet ligger centralt med närhet till både sevärdheter och shopping och erbjuder 137 rum inredda i modern stil med sköna sängar. På kvällen erbjuder vi god mat och dryck på gastropuben The Bishops Arms och på morgonen kan man avnjuta vår generösa frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira mamma på centralt belägna Elite Stadshotellet i Växjö. Här bor ni med hela Växjös nöjes- och shoppingutbud direkt utanför dörren. Sov gott i något av våra trevliga rum och njut sedan av vår stora frukostbuffé som serveras i restaurang Lagerlunden.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska mamma med en övernattning på Elite Park Hotel i Växjö. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens parker, caféer och restauranger eller varför inte ta ett dopp i hotellet bubbelpool. Efter en god natts sömn är ni välkomna att njuta av vår härliga frukostbuffé. 


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Med Svartåns glittrande vatten, Örebro Slott och citykärnan med som närmaste grannar kan mor firas på optimalt vis på Elite Stora Hotellet Örebro. Våra  hotellrum är inredda i moderna färger och utrustade med sköna sängar. På morgonen serveras vår generösa frukostbuffé. 

Boka bord i Slottskällaren som har öppet denna söndag för att vara med och fira alla mammor.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira kära mor med en härlig övernattning på mors dag hos oss på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Skäm bort mamma med en bit mat i vår gastropub och ett avslappnande besök i vår relaxavdelning på 14:e våningen. Ni vaknar upp till en generös frukostbuffé som serveras i vår restaurang.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell
_