Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Våra aktuella erbjudanden

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 


Solo@elite

För gammal för att bo på soffan? För dig som vill bo bekvämt erbjuder vi extr...

Easy meetings

Boka enkelt möten med kort varsel till ett förmånligt pris.

Fira nyår på Elite Hotels

Fira in det nya året på bästa tänkbara sätt med en läcker supé, ett glas bubb...

Bo som en Melodifestivalstjärna!


För sjätte året i rad väljer Melodifestivalens stjärnor att bo på Elite Hotels.
 

Från 1431 SEK /nattOm erbjudandet


Elite Hotels är fortsatt stolt hotelleverantör till Melodifestivalen och vi ser fram emot att ha stjärnorna boende hos oss. I år leds Melodifestivalen av Clara Henry, David Lindgren och Hasse Andersson. Turnén besöker Göteborg, Malmö, Växjö, Skellefteå, Linköping med en sprakande final i Stockholm på Friends Arena.

Vi erbjuder 10 % rabatt på vårt Flex-pris när du bor hos oss då Melodifestivalen besöker stan. Boka direkt här på hemsidan.


Fakta & Detaljer


 • Gäller boende i dubbelrum och ger 10 % rabatt på Flex-pris.
 • Frukost är inkuderat i priset.
 • Kostnadsfri tillgång till WiFi.
 • Gäller på den ort och det datum som Melodifestivalen besöker stan.
 • Barn under 5 år bor alltid gratis på Elite Hotels. För barn som är 5-15 år tillkommer 100 kr i barntillägg per barn och natt.
 • Ej medlem i vårt Gästprogram

  • Betalning sker i samband med bokningstillfället.
  • Erbjudandet går ej att ändra eller avboka. Genomförda bokningar debiteras fullt ut. 

  Medlem i vårt Gästprogram

  • Ingen förskottsbetalning krävs.
  • Erbjudandet är av- och ombokningsbart.
  • Ytterligare rabatt.Boka en härlig vistelse på exklusiva Elite Plaza Hotel i Göteborg. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra nyrenoverade rum med ett centralt läge nära stadens shopping, restauranger och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof.


Från 1611 SEK /natt


Ändra hotell


Moderna Elite Plaza Hotel erbjuder ett centralt läge på Gustav Adolfs torg i Malmö. Här är det nära till stadens parker, caféer och restauranger. Se fram emot en härlig vistelse med bekväma sängar och en rejäl frukostbuffé.


Från 1521 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en avkopplande vistelse på Elite Park Hotel i Växjö. Bo i något av våra trevliga rum och passa på att ta del av stadens shopping- och nöjesutbud som finns direkt utanför dörrarna. Efter en dag på stan kan ni koppla av med ett dopp i hotellet bubbelpool. 


Från 1438 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en vistelse till Stockholm och bo på charmiga Elite Hotel Adlon. Hotellet är centralt beläget intill Centralstationen och  Arlanda Express. Här bor du på bästa läge med shopping, restauranger och caféer runt hörnet.


Från 1611 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en härlig vistelse på charmiga Elite Hotel Arcadia, en lugn oas i centrala Stockholm. Här bor du 100 meter från tunnelbanan som tar dig till centralstationen på bara 5 minuter. Utanför hotellet går bussar mot Djurgården, med attraktioner som Skansen, Gröna Lund och Junibacken.


Från 1431 SEK /natt


Ändra hotell


Bo på Elite Eden Park Hotel, ett exklusivt hotell mitt i centrala Stockholm. Här bor du intill den vackra parken Humlegården och det livfulla Stureplan. I hotellet finns den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms. Elite Eden Park Hotel är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm.


Från 1683 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en vistelse på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm och låt dig förföras av utsikten där stad och skärgård möts. Hotellet är beläget vid vattnet bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder en trevlig restaurang med smaker från Frankrike och Italien samt Sturebadet Marina Tower Spa.


Från 1431 SEK /natt


Ändra hotell


Bo på Elite Palace Hotel i Stockholm, hotellet är beläget i den pittoreska stadsdelen Vasastan. Här bor du i en fridfull omgivning med närhet till alla Stockholms attraktioner. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms, gym, samt relaxavdelning med bastu. Hotellet är centralt beläget intill Odenplan och S:t Eriksplan. 


Från 1521 SEK /natt


Ändra hotell


Boka en härlig vistelse på anrika Elite Hotel Stockholm Plaza. Hotellet är ligger mitt centrala Stockholm intill parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds elegant inredda hotellrum samt relaxavdelning med bastu. I hotellet ligger även restaurangen Vassa Eggen Steak House, här serveras omsorgsfullt lagade rätter i modern tappning.


Från 1485 SEK /natt


Ändra hotell
Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.
_