Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Våra aktuella erbjudanden

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 


Solo@elite

För gammal för att bo på soffan? För dig som vill bo bekvämt erbjuder vi extr...

Easy meetings

Boka möten enkelt med kort varsel till ett förmånligt pris. Det är Easy Meeti...

Upp till 30% rabatt i sommar

Boka ett riktigt bekvämt sommarboende med upp till 30% rabatt. 


Melodifestivalens stjärnor checkar in

Nu checkar Melodifestivalens stjärnor in på Elite Hotels! För sjunde året i rad hälsar vi de välkomna när de väljer att bo hos oss.


 

Från   1112 SEK /natt

Boka

Om erbjudandet


Elite Hotels är fortsatt stolt hotelleverantör till Melodifestivalen och vi ser fram emot att ha stjärnorna boende hos oss. I år leds Melodifestivalen av David Lindgren. Turnén besöker Karlstad, Göteborg, Malmö, Örnsköldsvik och Kristianstad med en sprakande final i Stockholm på Friends Arena.

Vi erbjuder 10 % rabatt på vårt Flex-pris när du bor hos oss då Melodifestivalen besöker stan. Boka direkt här på hemsidan.


Fakta & Detaljer


 • Gäller boende i dubbelrum och ger 10 % rabatt på vårt Flex-pris 
 • Frukost är inkluderat i priset
 • Kostnadsfri tillgång till WiFi
 • Gäller på den ort och det datum som Melodifestivalen besöker staden
 • Barn under 5 år bor alltid gratis på Elite Hotels. För barn som är 5-15 år tillkommer 100 kr i barntillägg per barn och natt.
 • Ej medlem i Elite Hotel Rewards

  • Betalning sker i samband med bokningstillfället.
  • Erbjudandet går ej att ändra eller avboka. Genomförda bokningar debiteras fullt ut. 

  Medlem i Elite Hotel Rewards

  • Ingen förskottsbetalning krävs.
  • Erbjudandet är av- och ombokningsbart.
  • Ytterligare rabatt.Boka in en bekväm vistelse på Elite Park Avenue Hotel – en självklar mötesplats i Göteborg med sitt idealiska läge mitt på huvudgatan Avenyn. Hotellet erbjuder 317 vackert inredda rum och är ett modernt fyrstjärnigt hotell med personlig atmosfär.

 


Från 1531 SEK /natt


Ändra hotell


Boka en härlig vistelse på exklusiva Elite Plaza Hotel i Göteborg. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra nyrenoverade rum med ett centralt läge nära stadens shopping, restauranger och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof.


Från 1374 SEK /natt


Ändra hotell


Upplev Elite Hotel Adlon – vårt nya designhotell beläget i hjärtat av Malmö. Här hittar du vackra rum inredda i harmoniska färger och en enastående restaurang med prisbelönt cocktailbar. Allt för en riktigt bekväm vistelse utöver det vanliga.


Från 1112 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en vistelse till Stockholm och bo på charmiga Elite Hotel Adlon. Hotellet är centralt beläget intill Centralstationen och  Arlanda Express. Här bor du på bästa läge med shopping, restauranger och caféer runt hörnet.


Från 1611 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en härlig vistelse på charmiga Elite Hotel Arcadia, en lugn oas i centrala Stockholm. Här bor du 100 meter från tunnelbanan som tar dig till centralstationen på bara 5 minuter. Utanför hotellet går bussar mot Djurgården, med attraktioner som Skansen, Gröna Lund och Junibacken.


Från 1431 SEK /natt


Ändra hotell


Bo på Elite Eden Park Hotel, ett exklusivt hotell mitt i centrala Stockholm. Här bor du intill den vackra parken Humlegården och det livfulla Stureplan. I hotellet finns den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms. Elite Eden Park Hotel är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm.


Från 1683 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en vistelse på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm och låt dig förföras av utsikten där stad och skärgård möts. Hotellet är beläget vid vattnet bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder en trevlig restaurang med smaker från Frankrike och Italien samt Sturebadet Marina Tower Spa.


Från 1431 SEK /natt


Ändra hotell


Bo på Elite Palace Hotel i Stockholm, hotellet är beläget i den pittoreska stadsdelen Vasastan. Här bor du i en fridfull omgivning med närhet till alla Stockholms attraktioner. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms, gym, samt relaxavdelning med bastu. Hotellet är centralt beläget intill Odenplan och S:t Eriksplan. 


Från 1521 SEK /natt


Ändra hotell


Boka en härlig vistelse på anrika Elite Hotel Stockholm Plaza. Hotellet är ligger mitt centrala Stockholm intill parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds elegant inredda hotellrum samt relaxavdelning med bastu. I hotellet ligger även restaurangen Vassa Eggen Steak House, här serveras omsorgsfullt lagade rätter i modern tappning.


Från 1485 SEK /natt


Ändra hotell


Bo på nya Elite Hotel Carolina Tower i en av Stockholm snabbast växande stadsdelar vid Hagaplan. Hotellet erbjuder 221 rum, moderna och bekväma konferenslokaler, gym och relax och en restaurang för inresta såväl som boende i området. 


Från 1580 SEK /natt


Ändra hotell
Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.
_