Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 


Soloresenär

Trött på att sova på soffan? För dig som vill bo bekv&a...

Easy meetings

Boka möten enkelt med kort varsel till ett förmånligt pris. D...

Njut av sommaren hos oss

Boka ett riktigt bekvämt sommarboende med upp till 30% rabatt. 


Fars dag 11/11

Boka vårt Fars dag-erbjudande den 11 november och överraska din pappa med en härlig övernattning på hotell.

Från   700 SEK /natt

Boka

Om erbjudandet


Boka vårt Fars dag-erbjudande den 11 november och överraska din pappa med en härlig övernattning på Elite Hotels. Hos oss får ni umgås, sova extra bekvämt och äta en härlig hotellfrukost tillsammans.

Ät en god middag tillsammans
Passa även på att äta en god middag tillsammans på The Bishops Arms. Om du är medlem i Elite Hotels Rewards bjuder vi på pappas huvudrätt när ni äter Fars dag-middag. Visa upp ditt medlemskort från Elite Hotels Rewards eller din inloggning i samband med er beställning. Säkra ett bord redan i dag genom att boka på www.bishopsarms.com/Boka  
Detta erbjudande gäller den 11 november och gäller för max en person per sällskap. 


Fakta & Detaljer


  • Gäller för en eller två personer i Superior-rum.
  • Gäller den 11 november 2018 på alla Elite-hotell i Sverige.
  • Frukost och WiFi är inkluderat.
  • Kan avbokas fram till kl 14.00 på ankomstdagen.
  • Kan betalas direkt vid bokning eller på hotellet vid utcheckning.Med Eskilstunaåns glittrande vatten och citykärnan med nöjen och restauranger som närmaste grannar kan far firas på optimalt vis på Elite Stadshotellet Eskilstuna. Våra  hotellrum är inredda i moderna färger och utrustade med sköna sängar. På morgonen serveras vår generösa frukostbuffé. Välkommen!


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Skäm bort pappa med en härlig vistelse på Elite Hotel Marina Plaza! Här bor ni centralt i Helsingborg med Öresunds glittrande vatten som närmaste granne. Vila ut i sköna sängar och vakna till vår uppskattade frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Anrika Elite Hotel Mollberg är beläget i hjärtat av Helsingborg, precis nedanför försvarstornet Kärnan. Här kan pappa firas på bästa sätt! Sov ut i något av våra vackert inredda rum och njut av en mysig hotellfrukost tillsammans. 


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Fira fars dag på Elite Stadshotellet Karlstad, centralt och vackert beläget alldeles intill Klarälven. Låt mamma sova gott i våra moderna hotellrum. På morgonen serveras vår generösa frukostbuffé. Välkommen!


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Överraska pappa på fars dag med en härlig övernattning på Elite Stora Hotellet i Linköping. Ät en god bit mat i restaurangen, somna sedan skönt i våra sängar och vakna till en härlig frukostbuffé i vår vackra matsal.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Fira fars dag med att bjuda pappa på en härlig övernattning på Elite Stadshotellet i Luleå. Ät en god bit mat på The Bishops Arms, som kvällen till ära bjuder alla fäder på huvudrätten när ni beställer mat. 


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


På Elite Hotel Ideon i Lund kan pappa firas på bästa sätt. Med en underbar utsikt över det skånska landskapet sover ni ut i våra sköna sängar och på morgonen serveras hotellets populära frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Elite Hotel Esplanade är ett designhotell beläget i hjärtat av Malmö med gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda. Skäm bort pappa med en härlig vistelse med bekväma sängar, rymliga rum, fantastisk service och generös frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Mitt på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö ligger vackra Elite Plaza Hotel. Här kan pappa firas på bästa sätt med en god natts sömn i våra sköna sängar. På morgonen avnjuter ni vår generösa frukostbuffé tillsammans.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Fira pappa med en mysig vistelse på Elite Hotel Residens i Malmö. Hotellet är centralt beläget mellan centralstationen och Stortorget. Efter en god natts sömn i våra sköna sängar intas hotellets populära frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Låt fars dag bli extra minnesvärd detta år! Skäm bort pappa med en härlig vistelse på vackra Elite Hotel Savoy. Hotellet är centralt beläget i Malmö med närhet till stadens breda utbud av shopping och aktiviteter. Sov ut i våra sköna sängar och vakna till en generös frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Fira fars dag med att bjuda pappa på en härlig övernattning på Elite Grand Hotel i Norrköping. Somna skönt i våra sängar och vakna upp till en härlig frukostbuffé i restaurangen.  


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Överraska pappa med en härlig vistelse på charmiga Elite Hotel Adlon. Här bor ni på Stockholms bästa läge med med shopping, restauranger och cafér runt hörnet. I hotellet ligger den trevliga restaurangen Kött- och Fiskbaren. 


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Boka in en härlig vistelse till pappa på farsdag. Bo på Elite Hotel Arcadia mitt i centrala Stockholm. Hotellet erbjuder en trevlig restaurang samt gym och relax med bastu. Hotellet ligger 100 meter från tunnelbanan som tar dig till centralstationen på bara 5 minuter.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Ge din pappa den perfekta presenten och skäm bort honom med ett besök på Elite Hotel Carolina Tower, mitt i nya Hagastaden! Här bor ni bekvämt ett stenkast från city.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse i Stockholm och bo på Elite Eden Park Hotel. Hotellet ligger intill den vackra parken Humlegården och det livfulla Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Miss Voon och den trevliga gastropuben The Bishops Arms.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Upplev en härlig vistelse på Elite Hotel Marina Tower, där stad och skärgård möts. Hotellet ligger vid vattnet bara några minuter från centrum. Här erbjuds en trevlig restaurang med uteservering samt Sturebadet Marina Tower Spa med pool, gym, bastu och turkiskt hamam. 


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Boka en vistelse på Elite Palace Hotel, ett modernt hotell beläget i pittoreska Vasastan. Här bor du i en fridfull omgivning nära till bussar och tunnelbana. Hotellet erbjuder relaxavdelning, gym och gastropuben The Bishops Arms där maten står i fokus.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget i en vacker och lugn miljö, ett stenkast från Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Vassa Eggen Steak House som bjuder på omsorgsfullt lagade rätter i modern tappning. Här finns även restaurang Tako med smaker från Japan och Korea.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Överraska kära pappa med en mysig övernattning på Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Ät en god bit mat på The Bishops Arms, som kvällen till ära bjuder alla fäder på huvudrätten när ni beställer mat. Dagen därpå kan ni avnjuta en härlig frukostbuffé i Spegelsalen.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Fira fars dag på bästa sätt genom att bjuda pappa på en härlig övernatting hos oss på Elite Hotel Mimer i Umeå. Upplev allt vad kulturstaden Umeå har att erbjuda och avsluta med en vistelse i vår relaxavdelning med ång- och torrbastu. Vaknar upp till en härlig frukostbuffé som vi serverar i restaurangen.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Skäm bort pappa med en härlig vistelse på Elite Hotel Acadmia i Uppsala. Hotellet ligger på bästa läge intill stationen. Högst upp i hotellet erbjuds en spektakulär restaurang med skybar och utsikt över hela staden.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Överraska pappa med övernattning på vackra Elite Stadshotellet Västerås. Hotellet ligger centralt med närhet till både sevärdheter och shopping och erbjuder 137 rum inredda i modern stil med sköna sängar. På kvällen erbjuder vi god mat och dryck på gastropuben The Bishops Arms och på morgonen kan man avnjuta vår generösa frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Med Svartåns glittrande vatten, Örebro Slott och citykärnan med som närmaste grannar kan far firas på optimalt vis på Elite Stora Hotellet Örebro. Njut av en långpromenad längs med Svartån, boka ett restaurangbesök och upplev Örebro i höstens färger.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell


Fira far på fars dag med en övernattning på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Avnjut en god bit mat på The Bishops Arms, som kvällen till ära bjuder alla fäder på huvudrätten när ni beställer mat. Avsluta dagen med en vistelse i hotellets relaxavdelning med en fantastisk utsikt över Örnsköldsviksfjärden.


Från 700 SEK /natt


Ändra hotell
Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.
_