Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
  • Närbild på blomvas med träpanel i bakgrunden
Easy meetings
:
:
:

Boka möten enkelt med kort varsel till ett förmånligt pris. Det är Easy meetings!

Från 350 SEK /personOm erbjudandet


Med vårt konferenskoncept ”easy meetings” bokar du enkelt möten med kort varsel till ett förmånligt pris. Från endast 200 kr per person erhåller du lokal, kaffe och kaka samt frukt, vatten, WiFi och PC-projektor.


Fakta & Detaljer


”Easy meetings” bokas tidigast 2-7 dagar före ankomst. Priset är ett frånpris per person exkl. moms och gäller möten för 2–10 personer i max 4 timmar i mån av plats. ”Easy meetings” går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Betalning sker i SEK, valutakursen tas på betalningsdagen.
På Elite Stadshotellet Eskilstuna finns 11 lokaler som är mycket lämpliga grupper med 8-10 personer. Dessa  lokaler ligger i hjärtat av hotellet på första och andra våningen och de flesta är  möblerade med styrelse sittning. Rummen är utrustade med den senaste tekniken, luftkonditionering och trådlöst Internet.

 

 


Från 250 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet Karlstad har tre konferenslokaler som är lämpade för mindre möten. De är renoverade under 2014 och ligger på första våningen med en vacker utsikt över Klarälven.


Från 250 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping kan du konferera i någon av våra två vackra konferenslokaler. Vi erbjuder modern mötesteknik och förstklassig service i Linköpings absoluta centrum.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Hos oss på Elite Stadshotellet i Luleå kan du boka möten i någon av våra nio vackra lokaler. Konferensvåningen har anor från början av 1900-talet och alla mötesrum är utrustade med modern konferensteknik. 


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Hotel Savoy finns två lokaler som lämpar sig väl till det mindre mötet. Den nya lokalen Empiren som är en del av vår festvåning eller JF Horn som ligger en halv trappa upp från lobbyn.


Från 300 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Plaza Hotel finns fyra lokaler som lämpar sig väl till det mindre mötet. I den nya konferensdelen finns de två ljusa lokalerna Ribban och Möllan. Vi erbjuder även Styrelserummet som har en permanent styrelsesittning samt den något större lokalen Gustav.


Från 300 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Hos oss på Elite Grand Hotel i Norrköping kan du snabbt boka möteslokal i någon av våra elva konferensrum. Konferera i anrik miljö med modern mötesteknik och förstklassig service.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Stora Hotellet finns flera lokaler som lämpar sig väl för det mindre mötet. Bland dessa mötesrum återfinns bland annat Jenny Lind, Viktor Rydberg och Per Brahe som alla är trevliga lokaler. 


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka Easy meetings på Elite Hotel Arcadia i centrala Stockholm, hotellet är ett utmärkt val för mindre möten och för dig som vill konferera privat och ostört. 


Från 400 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Palace Hotel Hotel finns fyra styrelserum från 1-10 personer som lämpar sig väl för det mindre mötet. Rummen är modernt och snyggt inredda och har all teknisk utrustning som behövs för ett lyckat möte. 


Från 400 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Stadshotellet finns två lokaler som lämpar sig väl till det mindre mötet. Det är Styrelserummet  har vacker utsikt mot torget och Bankiren - denna lokal är med fördel möblerad i styrelsesittning men går också att få med mindre öar.

”Easy meetings” bokas tidigast 3 dagar före ankomst. Priset är ett frånpris per person exkl. moms och gäller möten för 2–10 personer i max 4 timmar i mån av plats. ”Easy meetings” går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Elite Plaza Hotels fyra grupprum är mindre lokaler som passar bra för möten för upp till 8 personer. Ett av grupprummen har fast teknisk utrustning. De övriga tre grupprummen ingår i våra nyrenoverade juniorsviter och här finns, utöver mötesplats för 6 personer, även en sittgrupp samt en 55 tums TV som är uppkopplingsbar mot dator.


Från 350 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Park Avenue Hotel finns flera lokaler som lämpar sig väl för det mindre mötet. Upptäck vårt moderna och välutrustade styrelserum som passar perfekt för mindre konferenser och styrelsemöten. Eller varför inte prova något av våra tre kombirum Haga, Vasa eller Linné.


Från 400 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Stadshotellet i finns flera lokaler som lämpar sig väl för det mindre mötet. Bland annat har vi Linné som är vår minsta lokal och passar för möten upp till 10 personer alternativt som grupprum. Rummet är styrelsemöblerat. 


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Elite Park Hotel och Växjö Konserthus erbjuder flera möjligheter för mindre konferenser, seminarier och styrelsemöten. Hos oss finns 3 välutrustade lokaler samt 11 grupprum som passar perfekt för mindre möten och sammanträden.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Hotel Mimer kan du enkelt boka möte med kort varsel i en av anrika möteslokaler. Vi erbjuder fyra unika möteslokaler med anor från tidigt 1900-tal - alla utrustade med modern mötesteknik. 


Från 250 SEK /person

Boka
Ändra hotell
_