Kommunikationsdagarna 22-23 augusti 2019

Boka här


1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum

Detaljer & information


Välkommen att boka boende för Kommunikationsdagarna 22-23 augusti 2019 hos oss på Elite Stadshotellet i Växjö. 

Pris enkelrum från 916:-/natt

Pris dubbelrum från 1120:-/natt per rum

Ni kan boka ert boende fram till den 21 juni 2019. Önskar Ni boka ert boende efter det datumet, vänligen kontakta hotellet direkt för tillgänglighet och pris.

Betalning sker på plats vid incheckning. Önskas en faktura till ert företag vill vi ha ett underlag på detta via mail innan er ankomst. Bokningen är bindande och kan avbokas senast 14 dagar innan ankomst. 

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss på reservation.vaxjo@elite.se eller på tel 0470- 134 00.

Varmt välkomna!


Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med atmosfär som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. Hotellets historia är spännande och många celebra gäster har bott här under årens lopp och då liksom nu återvänder de från år till år. Elite Stadshotellet är med sina 163 hotellrum Växjös största hotell. Variationen på rum är stor och de är fördelade på fem olika standardklasser.

Hotellets pub The Bishops Arms har ett stort och gediget utbud av mat och dryck och puben är populär både hos hotellgästerna och lokalbefolkningen. De tjusiga salarna i festvåningen lämpar sig både för fest och konferens. Hotellet har gratis wifi och hotellgäster tränar gratis på närbeläget gym. På hotellet finns även Restaurang Lagerlunden samt Grace Nightclub.

  163 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  7 konferenslokaler

  100 m till parkering
  Gratis Wifi

  8 km till flygplatsen
  100 m till tågstationen
  100 m till buss


Svart cykel utanför Elite Stadshotellets entré

Cykel

Elite Stadshotellet tillhandahåller ett begränsat antal cyklar för utlåning till våra hotellgäster. Att cykla är ett snabbt och smidigt sätt att ta sig runt i city.

Välkommen att kontakta receptionen om du är intresserad av att låna en cykel.

Intill Växjö ligger Sydostleden, en 27 mil lång cykelled som erbjuder dig en omväxlande naturupplevelse från cykelsadeln.  Läs mer om Sydostleden här


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i Restaurang Lagerlunden, varje dag i veckan. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost. För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 165 SEK/person (Barn 0-5 år: Gratis, 6-12 år: halva priset). Välkommen i mån av plats!  

Ordinarie öppettider:

Måndag-fredag: 06.30-09.30
Lördag: 07.00-10.30
Söndag: 07.30-10.30*

Frukosten serveras fram till kl. 12.00 vid Snooze på söndagar. För mer information, vänligen kontakta receptionen.


Green Key

Hotellet är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global


Träna på Elite Hotels i Växjö

Gym & relax

Som logigäst hos oss på Elite Stadshotellet i Växjö kan du träna på Nordic Wellness som ligger endast 1 minuts promenad från hotellet. Nordic Wellness är ett modernt gym som erbjuder både individuell träning samt gruppträningar. För information och passtider besök gärna Nordic Wellness, vår personal i hotellreceptionen hjälper dig att boka. Nordic Wellness finns på Klostergatan 10B.

Endast två kvarter från Elite Stadshotellet finns en sjö med ett 4 km långt motions- och cykelspår runt. Här kan du gå, jogga eller cykla innan du svalkar av dig med ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet.


Husdjur

Vi vet att djuren är en kär del av era familjer och välkomnar även fyrbenta gäster till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal djurrum. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med husdjur på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans.

Runt hotellet finns natursköna promenadstråk och vackra miljöer att utforska.

Välkommen att boka redan idag på 0470 134 00.


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller


Kuddmeny

Hitta den perfekta kudden! En god natts sömn är avgörande för ditt välmående och en viktig del i din hotellupplevelse. Vi erbjuder dig därför ett val av kuddtyper så att du kan hitta den kudden som får dig att sova riktigt gott.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Parkering finns på torget utanför hotellet. Parkeringen är avgiftsbelagd vardagar kl 09.00–18.00 och lördagar 09.00–12.00. Övrig tid fri parkering.

Obs! På onsdagar och lördagar är det torghandel på torgets norra sida. Parkera alltid din bil på södra delen (närmast hotellet) för att undvika bortbogsering och parkeringsböter. Ytterligare p-platser till lägre pris finns ett kvarter bort.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice dagligen kl. 17–22 vi erbjuder rätter från vår meny i The Bishops Arms. En rumsserviceavgift på 120 kr tillkommer på notan.


Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Stadshotellet vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrunda som du enkelt kan följa, 5 kilometer runt vackra Växjösjön. 

Rutt A (5 km)


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvättservice

Vi erbjuder tvättservice och all tvätt som är inlämnad före kl. 09.00 återlämnas samma dag. Tvätt som inlämnas efter kl. 09.00 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag–fredag. För mer information kontakta receptionen.


närbild på tangentbord

Wifi

Som gäst hos oss surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler.

Så kopplar du upp dig

1. Kontrollera att wifi är påslaget på din enhet. Välj EliteWifi bland de tillgängliga nätverken.

2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.

3. Logga in med din mejladress och anslut.


Konferens i Stora salen på Elite Stadshotellet Växjö

Elite Stadshotellet, Växjö


Anrika Elite Stadshotellet erbjuder 7 lokaler av klassisk karaktär som andas gamla anor. Hotellet ligger på bästa läget i centrum vid Stortorget på 100 meters avstånd från centralstationen. Konferensvåningen är liksom hotellet i övrigt pampig i sin karaktär, stilen är klassisk och atmosfären är anrik.
  • 7 Konferensrum
  • 163 logirum
  • 200 personer i största lokalen
  • Restaurang
  • Pub

Frukost på Elite Stadshotellet

Frukost på Elite Stadshotellet


Varje morgon dukar vi upp en generös frukostbuffé fylld där alla kan hitta sin frukostfavorit.

Öppettider

Ordinarie öppettider
Måndag-fredag: 06.30-09.30
Lördag: 07.00-10.30
Söndag: 07.30-10.30*

Frukosten serveras fram till kl. 12.00 vid Snooze på söndagar. För mer information, vänligen kontakta receptionen.


Baren i The Bishops Arms på Elite Stadshotellet

The Bishops Arms Växjö


När du stiger in känns det precis som du kom från en av Londons smågator. Genuin pubmiljö, välsmakande och prisvärd mat, musik som tillåter en vettig samtalston. Härifrån behöver du inte gå törstig. Vi har 100 sorters öl att välja bland och lika många Whiskysorter, så chansen är stor att du hittar din favorit. Besök gärna vår hemsida här för mer information.

Öppettider

Måndag–tisdag: 17.00–24.00
Onsdag–torsdag: 17.00–01.00
Fredag: 17.00–02.00
Lördag: 17.00–02.00
Söndag: 17.00–23.00


Grace | Elite Hotels


När nattmörkret sänker sig över Växjö är nattklubben Grace det självklara valet. Här dansar man och umgås med gäster från hela trakten.

Öppettider

Fredag–lördag fram till kl. 03.00


Restaurang Lagerlunden


Restaurang Lagerlunden ligger i Elite Stadshotellets markplan. Här serveras både frukost och lunch i ljusa och fräscha lokaler.  På utvalda kvällar anordnas event av olika slag. Lagerlunden kan också abonneras för olika typer av event där mat och dryck är en del av upplevelsen.

Öppettider

Lunch
Måndag - fredag: 11.30-13.30

 

Kontakta oss 

Hitta till hotellet

GPS koordinater

Latitud: 56.877768 | Longitud: 14.809269

FLYGPLATS
Växjö Småland Airport, ligger ca tio minuter med taxi till hotellet. Busslinje 4 Öjaby går mellan Växjö Småland Airport och Växjö Resecentrum. Därifrån är det två hundra meter till hotellet.

TÅG OCH BUSS
Hotellet ligger endast ett par hundra meter från tågstationen. Gå ut på Norra
Järnvägsgatan och gå till höger om du har ryggen mot stationen. Ta vänster vid Kungsgatan, fortsätt 50 meter och på höger sida vid Stortorget ligger Elite Stadshotellet.

BIL
Från norr, väst och syd (Jönköping, Ljungby or Malmö): Följ skyltar mot centrum vid korsningen Mörners Väg, kör sedan rakt fram tills du har passerat Västerledsrondellen. Ta nästa till höger, sedan något till vänster och följ Sandvägsgatan som övergår till Norra Järnvägsgatan och kör förbi centralstationen. Sväng vänster in på Kungsgatan kör 50 meter till hotellet som ligger på höger sida vid Stortorget.
Från öst (Kalmar): Kör på Fagrabäcksvägen till trafikljuskorsningen, sväng vänster till Linnégatan och ta sedan den tredje tvärgatan till Storgatan. Detta tar dig direkt till Stortorget, som vi använder som parkering. Hotellet ligger på Stortorgets vänstra sida.
Från nordöst (Oskarshamn och Vimmerby): Kör Sandbrovägen som går in till Linnégatan. Sväng höger till Storgatan som tar dig direkt till Stortorget som vi använder som parkering. Hotellet ligger på Stortorgets vänstra sida.

PARKERING
Det finns en stor parkering finns på torget utanför hotellet och p-biljett kan köpas i receptionen.

_