Kommunikationsdagarna 22-23 augusti 2019

Boka här


1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum

Detaljer & information


Välkommen att boka boende för Kommunikationsdagarna 22-23 augusti 2019 hos oss på Elite Park Hotel / Växjö Konserthus i Växjö. 

Pris enkelrum från 916:-/natt

Pris dubbelrum från 1120:-/natt per rum

Ni kan boka ert boende fram till den 21 juni 2019. Önskar Ni boka ert boende efter det datumet, vänligen kontakta hotellet direkt för tillgänglighet och pris.

Betalning sker på plats vid incheckning. Önskas faktura till ert företag vill vi ha ett underlag för detta maila till oss innan er ankomst. Bokningen är bindande och kan avbokas senast 14 dagar innan ankomst. 

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss på reservation.vaxjo@elite.se eller på tel 0470- 70 22 00.

Varmt välkomna!


Elite Park Hotel, Växjö är ett fyrstjärnigt hotell beläget i den lummiga Teaterparken mitt i Växjös stadskärna. Ett modernt hotell med 76 rum i nordisk, ljus design som bjuder in till både arbete och vila. Genom det trådlösa nätverket kopplar du lätt upp dig mot internet. Efter en dags arbete eller en shoppingrunda i Växjö har Elite Park Hotel en bubbelpool och bastu att slappna av i efteråt. Dessutom får du som hotellgäst hos oss träna på det moderna gymmet Nordic Wellness.

Elite Park Hotel har fantastiska möjligheter för både små och stora konferenser. I samma byggnad som hotellet finns Växjö Konserthus, med möjlighet att ta upp till 800 personer i den största lokalen och upp till 1000 personer i restaurangerna. Det centrala läget gör dessutom att du alltid har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Det är lätt att ta sig till Elite Park Hotel som ligger på fem minuter promenadavstånd från centralstationen där tåg och bussar avgår. Kommer du med bil erbjuder vi bra parkeringsmöjligheter både inomhus och utomhus.

  76 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  21 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  8 km till flygplatsen
  500 m till tågstationen
  500 m till buss


Svart cykel utanför Elite Stadshotellets entré

Cykelutlåning

Elite Park Hotel tillhandahåller ett begränsat antal cyklar för utlåning till våra hotellgäster. Att cykla är ett snabbt och smidigt sätt att ta sig runt i city.

Välkommen att kontakta receptionen om du är intresserad av att låna en cykel.

Intill Växjö ligger Sydostleden, en 27 mil lång cykelled som erbjuder dig en omväxlande naturupplevelse från cykelsadeln.  Läs mer om Sydostleden här


Frukost på Elite Stora Hotellet

Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurang Teaterparken, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Ordinarie öppettider:

*Vid Snooze är frukosten öppen till kl. 12.00

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 165 SEK/person (Barn 0-5 år: Gratis, 6-12 år: halva priset). Välkommen i mån av plats!  


Green Key

Hotellet är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global


Gym & relax

På Elite Park Hotel finns en relaxavdelning där våra gäster har fri tillgång till bubbelpool och bastu.

Passa på att lyxa till ditt besök lite extra med något av våra relaxpaket. Du förbokar ditt paket på telefon 0470-702 200.

Lilla relaxpaketet – 150 kr/person
En dryck (öl/vin/cider)
Blandade nötter
Morgonrock och tofflor

Stora relaxpaketet – 185 kr/person
En dryck (öl/vin/cider)
Blandade nötter
Ölkorv
Torkad frukt
Choklad
Morgonrock och tofflor

Romantiskt paket – 360 kr
En halv flaska champagne
Exotiska frukter
Choklad
Öppettider
Relaxavdelningen med bubbelpool ligger i direkt anslutning och har öppet måndag-fredag kl.15.00-21.00 och lördag-söndag kl.10.00-21.00.

Nordic Wellness
Som hotellgäst hos oss får du även träna på Nordic Wellness, Klostergatan 10B i Växjö. Wellness Studio är ett modernt gym som erbjuder både individuell träning samt gruppträningar. För information och passtider besök gärna Nordic Wellness hemsida, personalen i hotellreceptionen hjälper dig sedan att boka.


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller


Kuddmeny

Hitta den perfekta kudden! En god natts sömn är avgörande för ditt välmående och en viktig del i din hotellupplevelse. Vi erbjuder dig därför ett val av kuddtyper så att du kan hitta den kudden som får dig att sova riktigt gott.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Elite Park Hotel förfogar över ett antal garageplatser. Dessa kan ej förbokas. Dessutom finns en utomhusparkering i närheten av hotellet.

Parkeringsavgift

Inomhus 150 kr/dygn

Utomhus 100 kr/12 timmar

Utomhus 200 kr/dygn


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Frukost på rummet beställs i receptionen senast kl. 22.00 kvällen innan. En rumsserviceavgift på 125 kr tillkommer på notan.


Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Park Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrunda som du enkelt kan följa, 6,4 kilometer runt vackra Växjösjön. 

Rutt A (6,4 km)


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi erbjuder tvättservice och all tvätt som inlämnas före kl. 08.00 återlämnas samma dag efter kl. 18.00. Tvätt som inlämnas efter kl. 08.00 återlämnas nästa dag efter kl.18.00. Denna service finns tillgänglig måndag-fredag. För mer information kontakta receptionen.


närbild på tangentbord

Wifi

Som gäst hos oss surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler.

Så kopplar du upp dig

1. Kontrollera att wifi är påslaget på din enhet. Välj EliteWifi bland de tillgängliga nätverken.

2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.

3. Logga in med din mejladress och anslut.


Alkoholmätare

Alkoholtest

Vi på Elite Park Hotel vill bidra till en ansvarsfull alkoholkonsumtion och har därför i samarbete med Blowpoint utrustat vårt hotell med en alkoholmätare. Här erbjuder vi våra gäster gratis alkoholtester för en tryggare miljö. Kontakta receptionen för mer information.


Bild på fasaden på Växjö Konserthus

Elite Park Hotel, Växjö


Elite Park Hotel med tillhörande Växjö Konserthus Kongress och Konferens är en av regionens största och viktigaste mötesplatser. Här finns konferensmöjligheter för små till mycket stora grupper i modern miljö. Elite Park Hotel ligger intill den lummiga Teaterparken i en lugn del av centrala Växjö.
  • 21 konferensrum
  • 76 hotellrum 
  • 800 personer i största lokalen 
  • Trådbundet internet i samtliga lokaler
  • Restaurang                                     
  • Relaxavdelning

Frukostbuffén på Elite Park Hotel

Frukost på Elite Park Hotel


Här sitter våra hotellgäster och besökare länge och njuter av sin morgonstund med lite extra guldkant.

Öppettider

Måndag-fredag: 06.30-09.30
Lördag: 07.00-10.30
Söndag:07.30-10.30


Restaurang Teaterparken på Elite Park Hotel

Teaterparken


Vi erbjuder våra gäster ett brett urval av god mat och dryck, allt från smårätter till festmåltider. Här kan du avnjuta lunch eller middag i stilren behaglig miljö och lugnt luta dig tillbaka medan personalen tar hand om era önskemål.

Öppettider

Affärslunch
Måndag-fredag: 11.30–13.30

Kvällsöppet
Måndag–lördag:17.00–22.30 (köket stänger 22.00)

 

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater 
56.880396 | 14.801985
 
FLYGPLATS
Växjö Småland Airport, tio minuter med taxi till hotellet. Busslinje 4 Öjaby går mellan Växjö Småland Airport och Växjö Resecentrum. Därifrån är det två hundra meter till hotellet.
 
TÅG OCH BUSS
En promenad från Växjö Centralstation tar omkring tio minuter. Följ Norra Järnvägsgatan (vänster om du har ryggen mot stationen) och Sandgärdsgatan fram till Västra Esplanaden. Fortsätt längs Västra Esplanaden fram till Elite Park Hotel.

BIL
Från norr, väst och syd (Jönköping, Ljungby, Malmö): Följ skyltar mot centrum, följ den vänstra vägen vid Hotel Royal Corner och sväng höger direkt (innan biblioteket). Elite Park Hotel ligger rakt fram på vänster sida,
Från öst (Kalmar): Följ skyltningen mot centrum och kör rakt fram hela vägen. Sväng vänster i rondellen. Elite Park Hotel ligger på den vänstra sidan.
Från nordöst (Oskarshamn och Vimmerby): Följ skyltningen mot centrum och sväng höger vid trafikljusen (Norra Esplanaden), sväng vänster i rondellen. Elite Park Hotel ligger rakt fram på vänster sida.
_