Körcentrum Syd

Boka här


1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum

Detaljer & information


Välkommen att boka boende på Elite Hotel Savoy

den 9-15 augusti 2021

Enkelrum 995 kr per rum inklusive frukost

Dubbelrum 1195 kr per rum inklusive frukost

Ni kan boka ert boende fram till den 9 juli 2021 eller tills de allokerade rummen är slut. Efter utsatt datum kan tillgänglighet ej garanteras. Om ni söker boende efter det, vänligen kontakta hotellet direkt för tillgänglighet och aktuellt pris.

Betalning sker på plats vid ankomst till hotellet.
Sista dagen för avbokning är på ankomstdagen innan kl 14.00

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss på

reservation.lund-malmo@elite.se eller på 040-6644840.

Varmt välkomna

 


Elite Hotel Savoy, mittemot Malmö Centralstation, är ett av Sveriges äldsta och mest anrika hotell. Här fanns Strandgården gästgifveri redan på 1300-talet och tanken svindlar när man försöker förstå hur många människor som har övernattat på den här platsen, njutit av mat och dryck samt firat bröllop och högtidsdagar! 

Elite Hotel Savoy är ett unikt hotell och ett utmärkt val för dig som reser i tjänsten och för dig som vill njuta av en weekend i Malmö och bo på ett speciellt hotell. Hotellet består av två byggnader, en huvudbyggnad och en närliggande fastighet som är placerad precis runt hörnet. Huvudbyggnaden är K-märkt och renoverad med stor varsamhet och atmosfären märks direkt när du kliver in i lobbyn och möts av den personliga servicen. 

På huvudbyggnadens bottenplan finns The Bishops Arms, gastropuben med brittiskinspirerad atmosfär, pubrätter och ett brett sortiment av öl och whiskey. 

Elite Hotel Savoy har 117 rum i huvudbyggnaden, en festvåning och fyra konferensrum med kapacitet för upp till 120 personer. I anslutning till konferenslokalerna finns en fin samlingsyta för mingel och event. I den närliggande fastigheten finns 73 rum. Här finns majoriteten av våra ekonomi- och standardrum samt ett fåtal superiorrum. Våra deluxerum och sviter finns i hotellets huvudbyggnad. 

  115 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  4 konferenslokaler

  200 m till parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  50 m till tågstationen
  50 m till bussAllé med björkar

Green Key

Hotellet är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global


Gymmet på Elite Hotel Savoy Malmö

Gym & relax

När du bor på Elite Hotel Savoy rekommenderar vi ett besök i hotellets relaxavdelning. Här finns ett mindre gym som är utrustat med fria vikter samt crosstrainer. Efter ett träningspass, heldagskonferens eller en intensiv dag på stan är du väl värd ett besök i hotellets bastu.

Relaxavdelningen har öppet dagligen mellan kl. 07.00-23.00.


Hund på säng

Husdjur

Vi vet att djuren är en kär del av era familjer och välkomnar även fyrbenta gäster till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal djurrum. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med husdjur på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans.

För hundar ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Djurbädd
  • Hundgodis

Hotellet har ett begränsat antal rum där husdjur tillåts, vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 040-66 44 800 eller info.savoy@elite.se


Lobbyn på Elite Hotel Savoy Malmö

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00 avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.


Kontantfritt hotell

Vänligen notera att vi är ett kontantfritt hotell. Betalning sker med de vanligaste betalkorten. Kontakta oss gärna om du har några frågor.


Kuddmeny

Hitta den perfekta kudden! En god natts sömn är avgörande för ditt välmående och en viktig del i din hotellupplevelse. Vi erbjuder dig därför ett val av kuddtyper så att du kan hitta den kudden som får dig att sova riktigt gott.


Parkering

Parkering

Vi samarbetar med ett p-hus som ligger ca 200 m från entrén. Biljetter köpes hos oss, passa gärna på att ställa av bagaget innan ni kör vidare till p-huset. Det finns alltid gott om platser så ni behöver ej förboka. Det finns tillgång till 4 st laddningsstationer för elbilar på våningsplan 3 (vi kan ej garantera att någon av dessa platser är lediga).

Pris: 225 SEK/dygn


Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Hotel Savoy vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3,8 till 8 kilometer. 

Rutt A - Slottsparken (3,8 km)
Rutt B - Pildammsparken  (7 km)
Rutt C - Ribersborgsfältet  (8 km)


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvättservice

Tvättservice finns tillgänglig fem dagar i veckan. Gästtvätten lämnas i receptionen innan kl 09.00 och är klar för avhämtning ca 17.00 samma dag.


närbild på tangentbord

Wifi

Som gäst hos oss surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler.

Så kopplar du upp dig

1. Kontrollera att wifi är påslaget på din enhet. Välj EliteWifi bland de tillgängliga nätverken.

2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.

3. Logga in med din mejladress och anslut.


Stort konferensrum med små bord, trägolv och väggmålningar.

Elite Hotel Savoy, Malmö


Elite Hotel Savoy har ett strategiskt läge mitt mellan Stortorget och centralstationen. Större delen av konferenslokalerna återfinns i den anrika festvåningen. I dessa moderna lokaler har den klassiska känslan bevarats samtidigt som de utrustats med den senaste tekniken.

  • 4 konferenslokaler
  • 2-120 personer
  • Wifi

Frukost på dukade vita bord, smörgås, yoghurt och nybryggt kaffe

Frukost på Elite Hotel Savoy


Vi serverar en generös frukostbuffé varje morgon för hotellets gäster, konferensdeltagare och besökare.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.00
Lördag-söndag: 07.30–10.30


The Bishops Arms Savoy


Gastropuben The Bishops Arms stoltserar med ett av Sveriges största urval av öl, bourbon, vin, mescal samt maltwhisky.

 

Öppettider

Tisdag-lördag: 14.00-20.00
Söndag-måndag: Stängt

Kontakta oss

Hitta hit

GPS koordinater
55.60773 | 13.000077 

När du kör söderut via E6/E20 eller norrut via E4, kör mot stadskärnan. Hotellet är beläget mittemot centralstationen.
Avstånd till företag
EON (HK): 1,7km
Skanska (HK): 600m
Cybercom AB: 900m
Logica: 900m
SEB: 150m
SVT: 700m
Mercedes Benz: 1,1km
 
_