SWB Equestrian Week

Elite Hotel Ideon 21/9-4/10

Boka här


1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum

Detaljer & information


Välkommen att boka boende för SWB Equestrian Week.

Ni kan boka boende fram till 21 augusti, därefter kan tillgänglighet ej garanteras. Om ni söker boende efter det, vänligen kontakta hotellet direkt för tillgänglighet och aktuellt pris.

Betalning sker på plats vi utcheckning.

Varmt välkommen!


Elite Hotel Ideon är ett toppmodernt hotell som erbjuder tysta och trivsamt inredda rum med sköna sängar. Hotellet är en del av landmärket Ideon Gateway, som med sina 19 våningar är Lunds högsta byggnad.

Här på Elite Hotel Ideon har vi skapat en internationell mötesplats med 178 rum, två restauranger och nio konferenslokaler för upp till 220 personer. NorthEast är vår avslappnade à la carte-restaurang som serverar nordiska rätter med asiatiska influenser. Paolo’s erbjuder lunchrätter med inspiration från det italienska köket. Lobbybaren är populär för afterwork och i lobbyn finns flera sköna sittgrupper att sjunka ner i, arbeta eller bara ta en välbehövlig paus. 

Hotellet har ett välutrustat gym med bastu och relax. Via receptionen finns möjlighet att låna en cykel och ta en tur ner till centrum. Det finns många sevärdheter i Lund, pittoreska stadsdelar med kullerstensgator, universitetshuset, Lunds domkyrka och Botaniska trädgården.

Elite Hotel Ideon är ett utmärkt val för fritidsresenären som vill njuta av en weekend på fint hotell, med bekväma rum, sköna sängar och en härlig frukostbuffé. Avfarten från E22 ligger nära hotellet och bussar till centrum går var tionde minut från hållplatsen (Ideon Gateway) utanför hotellet.

Läs mer om våra hotell i Lund här


  178 rökfria rum
  2 restauranger
  1 lobbybar
  9 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  30 km till flygplatsen
  2,5 km till tågstationen
  200 m till bussSvart cykel

Cykel

Hotellet har ett antal cyklar för gratis utlåning till våra hotellgäster. Cyklarna får lånas ett dygn i taget mot en deposition som återfås när cykeln lämnas tillbaka. Kontakta receptionen för mer information.


Frukost på Elite Hotel Ideon Lund

Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag-söndag: 07.30–10.30

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 175 kr (Barn 0-5 år: Gratis, 6-12 år: 50% rabatt). Välkommen i mån av plats!


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Hotellet är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global


Gymmet på Elite Hotel Ideon Lund

Gym & relax

Som gäst på Elite Hotel Ideon har du fri tillgång till hotellets gym som är utrustat med konditionsmaskiner, fria vikter samt diverse träningsredskap. I anslutning finns omklädningsrum med tillhörande bastu.

Du har även möjlighet att träna och bada till rabatterade priser hos vår sammarbetspartner Actic. Inom promenadavstånd från hotellet finns två fina anläggningar varav den ena tillhandahåller ett badhus med 25-meters bassäng. 

Actic Delphinenbadet

Avstånd från hotellet: 600 meter
Adress: Magistratsvägen 59
Telefon: 046 – 13 15 78

Motionssim, gruppträning, konditionsträning, styrketräning, personlig träning, lifestyle, uppföljningsträning, bastu, massage och vattengymnastik

Actic Olympen

Avstånd från hotellet: 900 meter
Adress: Tunavägen 39 H
Telefon: 046 – 285 07 00

Gruppträning, konditionsträning, styrketräning, personlig träning, lifestyle och Actic Training Circuit


Katt

Husdjur

Vi vet att djuren är en kär del av era familjer och välkomnar även fyrbenta gäster till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal djurrum. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med husdjur på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans.

För hundar ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Djurbädd
  • Godis

Vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 046 - 287 11 00 eller info.ideon@elite.se


Lobbyn på Elite Hotel Ideon Lund

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00 avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.


Kuddmeny

Hitta den perfekta kudden! En god natts sömn är avgörande för ditt välmående och en viktig del i din hotellupplevelse. Vi erbjuder dig därför ett val av kuddtyper så att du kan hitta den kudden som får dig att sova riktigt gott.


Parkering

Parkering

Cirka 50 meter från entrén finns ett parkeringsgarage som tillhandahåller p-platser. För närvarande är dygnspriset 70 kr och betalas i förväg i parkeringsautomaten.

 


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Roomservice erbjuds måndag–lördag 18.00–21.00

Roomservicemeny

RÄKSMÖRGÅS 175
med wasabimajonnäs och ingefära på tekaka
HAMBURGARE 185
med rostad vitlöksdressing, bacon, picklad lök
CAESARSALLAD 165
med krutong, bacon och kyckling eller friterad tofu
CLUB SANDWICH 175
på surdegsbröd, kyckling, tomat, bacon, currydressing
 
För information om dagens specialrätter, vänligen kontakta restaurangen. I lobbyn finns vår självbetjäningsdisk som innehåller allt från enklare mat, dryck, snacks och hygienartiklar.

Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Hotel Ideon vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3,5 till 10 kilometer. 

Rutt A (3,5 km)
Rutt B (6,5 km)
Rutt C (10 km)


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvättservice

Tvättservice finns tillgänglig måndag–fredag. Gästtvätten lämnas i receptionen innan kl. 09.00 och är klar för avhämtning senast kl. 18.00 samma dag.


Tangentbord

WiFi

Som gäst hos oss surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler.

Instruktion för uppkoppling till WiFi

  1. Kontrollera att WiFi är påslaget på din enhet. Välj EliteWifi bland de tillgängliga nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan Guest User.

Skolsittning i Tera på Elite Hotel Ideon Lund

Elite Hotel Ideon, Lund


På Elite Hotel Ideon finns en stor konferensavdelning med 9 moderna lokaler, alla är utrustade med den senaste tekniken. Den största lokalen rymmer 220 konferensdeltagare och ligger belägen på andra våningsplan tillsammans med merparten av de övriga lokalerna.

  • 9 konferenslokaler
  • 8‒220 personer
  • WiFi

Frukost på Elite Hotel Ideon Lund

Frukost på Elite Hotel Ideon


Varje morgon serveras en generös frukostbuffé i hotellets häftiga restaurang NorthEast.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag-söndag: 07.30–10.30


Restaurang Paolo's på Elite Hotel Ideon Lund

PAOLO's Lund


PAOLO's är ett café- och restaurangkoncept som har sina rötter i den italienska mattraditionen. Här serveras vällagade italienska luncher varje vardag. Välj mellan pasta, pizza, paninis och sallader. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag-fredag 11.30-13.30
Måndag–lördag 18.00-22.00

Under söndagar och måndagar erbjuds enklare måltider för köp i hotellets kiosk.

*Från kl. 15.00 kan du hyra Paolo’s till din privata fest eller annan tillställning. Kontakta oss för mer information.


Inredningen på restaurang NorthEast på Elite Hotel Ideon Lund

NorthEast


NorthEast är en á la carte restaurang som serverar frukost och middag. Menyn består av vällagade rätter med svenska råvaror och asiatiska smaker. Välkommen in för en härlig matupplevelse utöver det vanliga!

Öppettider

Tillfälligt stängt för middag. Frukosten serveras som vanligt.

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater 
55.71779 | 13.21384
 
FLYGPLATSER
Flygbussar till och från Malmö Airport utgår från Lunds centralstation och restiden är ca 45 minuter. Till Köpenhamns flygplats tar det ca 37 minuter från Lunds centralstation.

TÅG
Lunds centralstation ligger mitt i centrum på Bangatan. Det tar åtta minuter med bil från tågstationen, 15 minuter med stadsbussen och 27 minuter till fots.

BUSS
Närmsta busshållplats heter "Ideon Gateway” och trafikeras av den lokala gröna busslinjen 20 (riktning ESS, position K) samt regionala busslinjerna 170, 171 till Malmö och 167 till Staffanstorp. Hållplats "Lund Ridhuset” ligger 400 meter från hotellet och här stannar de gula regionalbussarna, 169 (mot Malmö Södervärd, position K) och 166 (mot S Sandby, position K).

BIL
Från E6. Välj avfart Flädje nr 21 och kör mot Lund. När du kommer in till Lund, tag till vänster i andra rondellen och kör ut på norra ringleden. Vid nästa rondell ser du hotellet på din högra sida.
Från E22. Sväng av vid norra avfarten och kör in mot Lund. I första rondellen ser du hotellet på din vänstra sida.

PARKERING
Femtio meter från entrén finns ett parkeringsgarage. Avgiften betalas i förväg i parkeringsautomaten.

_