SM i Dans 2020

Boka här


1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum

Detaljer & information


Välkommen att boka boende för SM i Dans 20 Maj - 24 Maj 2020

Enkelrum med frukostbuffé,   1100:- per rum/natt ink moms.

Dubbelrum med frukostbuffé, 1300:- per rum/natt ink moms.

Deluxrum med frukostbuffé,   1400:- per rum/natt ink moms.

Familjerum med frukostbuffé, 1700:- per rum/natt ink moms.

Ni kan boka ert boende fram till 24 April 2020. Efter utsatt datum kan tillgänglighet ej garanteras. Om ni söker boende efter detta datum, vänligen kontakta hotellet direkt 016-540 23 00 alternativt info.eskilstuna@elite.se

För att garantera bokningen krävs kreditkort. Betalning av rummet sker på plats.

Varmt välkommen med din rumsbokning!


Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö mitt i city. Med närheten till stadens utbud och hotellets moderna faciliteter och förstklassiga service erbjuder vi en i särklass unik och flärdfull upplevelse. Elite Stadshotellet är det självklara valet för både affärsresenärer, konferensgäster och weekendgäster och genom lyhördhet för gästernas önskemål och idéer samt vänlig personal har vi format den atmosfär som kännetecknar Elite Stadshotellet Eskilstuna.

Hotellet är ett fyrstjärnigt fullservice hotell som förutom alla standardfaciliteter erbjuder hotellets gäster fri tillgång till gym och bastu. Med två restauranger erbjuds god mat och dryck för alla.

Med vårt centrala läge har du shopping, nattklubbar, många helgaktiviteter, tåg- och busskommunikationer inom bekvämt promenadavstånd. Dock kan det medföra, framför allt på helger, att ljud från nattklubbar når vårt hotell, vilket kan verka störande. 

Välkommen till Elite Stadshotellet i Eskilstuna!

  132 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  19 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  120 km till flygplatsen
  500 m till tågstationen
  150 m till buss


Svart cykel utanför Elite Stadshotellets entré

Cykel

Hotellet har cyklar och cykelhjälmar för utlåning. Att cykla är ett snabbt och smidigt sätt att ta sig runt i city. Ibland är cykling inte bara att komma fram, det handlar också om resan dit, om vinden i håret och känslan på sadeln. Med en cykel kanske vi upptäcker mycket mer och något helt annat än om vi skulle köra den raka, breda vägen med bil. En cykel ger frihet – att slippa vänta på en buss, slippa komma ihåg att tanka bensin i bilen, slippa leta efter en ledig parkeringsplats. Välkommen att kontakta receptionen om du är intresserad av att låna en cykel.


Frukosttallrik

Frukost

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30 
Lördag-Söndag: 07.30–11.00 


Allé med björkar

Green Key

Hotellet är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global


Gym med träningsmaskiner på Elite Stadshotellet Eskilstuna

Gym & relax

Vi vill gärna uppmuntra våra gäster till ett energigivande besök i vårt fina gym, det ger en perfekt start på dagen. Gym och bastu får alla hotellgäster använda kostnadsfritt. Öppettider kl. 06.00–22.00. 

Det finns även möjlighet att köpa träningsbiljett till Actic Eskilstuna City som ligger beläget i samma byggnad. Stort gym och gruppträning.


Hund på säng

Husdjur

Vi vet att djuren är en kär del av era familjer och välkomnar även fyrbenta gäster till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal djurrum. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med husdjur på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans. Ledarhundar är självklart välkomna att bo hos kostnadsfritt, kontakta hotellet direkt för bokning. 

För hundar ingår

 • Vatten och matskål att låna
 • Påsar att plocka upp efter hunden
 • Hundgodis

Receptionsdisken i lobbyn på Elite Stadshotellet

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00 på avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.


Kuddmeny

Hitta den perfekta kudden! En god natts sömn är avgörande för ditt välmående och en viktig del i din hotellupplevelse. Vi erbjuder dig därför ett val av kuddtyper så att du kan hitta den kudden som får dig att sova riktigt gott.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Hotellet tillhandahåller ett fåtal parkeringsplatser utanför hotellet. Parkeringstillstånd löses i receptionen och kostar 160 kr/dygn.

Hotellet samarbetar också med Aimo Park parkeringsgarage. Parkeringstillstånd löses i receptionen och kostar 160 kr/dygn. Hotellgäster hänvisas till plan 2–4.

Elbil

Till dig som kommer med elbil erbjuder vi 2 stycken laddningsstationer placerade på vår parkering. 

Det är två destinationsladdare från Tesla: 

 • En Tesla laddare, 32 Ampere / 400 v 
 • En universalladdare från Tesla, 16 Ampere / 400 v.

Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Room service

Vi erbjuder roomservice varje dag kl. 16.00–21.30. Meny finns på rummet. För att beställa kontakta receptionen eller vår restaurang. Roomservicefrukost går att beställa senast kl. 22 kvällen innan. Be receptionen om en frukosttalong.

Roomserviceavgift tillkommer på 125 kr.


Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Stadshotellet Eskilstuna vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från tre till åtta kilometer. 

Rutt A - Åslingan (3 km)
Rutt B - Cityrundan (4,33 km)
Rutt C - Vilstarundan (8 km)


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvättservice

Elite Stadshotellet Eskilstuna erbjuder tvättservice. All tvätt som är inlämnad före kl. 09.00 återlämnas i regel kl. 17.00 samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.09.00 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag-fredag. För mer information kontakta receptionen.


närbild på tangentbord

Wifi

Som gäst hos oss surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler.

Så kopplar du upp dig

1. Kontrollera att wifi är påslaget på din enhet. Välj EliteWifi bland de tillgängliga nätverken.

2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.

3. Logga in med din mejladress och anslut.


Konferensrummet Visheten på Elite Stadshotellet i Eskilstuna

Elite Stadshotellet, Eskilstuna


Konferera på Elite Stadshotellet Eskilstuna med stadens bästa läge i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Hotellets konferensmöjligheter är oändliga och vi är mycket stolta att kunna erbjuda dig en helt nyrenoverad konferensavdelning. Välkommen att läsa mer!

 • 19 möteslokaler
 • 2-500 konferensdeltagare
 • 132 hotellrum
 • 2 restauranger
 • Wifi
 • Gym
 • Parkering

The Bishops Arms i Eskilstuna

The Bishops Arms i Eskilstuna


Välkommen till the Bishops Arms i Eskilstuna! Umgås i en ombonad miljö med god mat samt ett brett utbud av öl och whisky.

Öppettider

Måndag–fredag: 17.00–22.00
Lördag: 13.00–22.00
Söndag: Stängt


Y-won i Eskilstuna

Y-WON Bar & Grill


På Elite Stadshotellet, med en fantastisk utsikt över Eskilstunaån mitt i centrala Eskilstuna, ligger Y-WON Bar & Grill.

Öppettider

Restaurangen serverar just nu endast frukost och har för tillfället stängt för lunch och middag. 


Frukost med våfflor

Frukost i Eskilstuna


Avnjut dagens viktigaste mål i vår fantastiska matsal i restaurang Y-WON Bar & Grill.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30 
Lördag–Söndag: 07.30–11.00 

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS Koordinater: 
Latitud: 59.3722177 | Longitud: 16.5162286

TÅG
Hotellet ligger 10 minuters promenad från tågstationen. Följ Drottninggatan, ta höger vid Hamngatan utmed Eskilstunaån. Hotellet ligger mittemot Klosters Kyrka som är den stora byggnaden med två torn.


BIL
Från E20: sväng av vid avfart Eskilstuna C och följ skyltar mot centrum. Passera Klosters kyrka på vänster sida och följ vägen över bron. Ta vänster i rondellen på Hamngatan och du är framme vid hotellet.


PARKERING
Hotellet har ett fåtal platser utanför hotellet och p-biljett kan köpas i receptionen. Vi samarbetar även med Q-Park och p-biljett kan lösas i receptionen.

_