Glömt lösenord?

Exclusive dinner show - Peter Jöback

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Peter Jöback!

Upplev en av våra största stjärnor, Peter Jöback, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag i hotellets festvåning och vår förhoppning är att skapa en kväll där kombinationen av smaker, musik och miljö fyller våra sinnen med välbehövliga intryck. Kom och njut av en kväll där vi får höra flera av Peter Jöbacks största låtar, men också mycket annat som Peter själv valt ut med stor omsorg och noggrannhet. Vi är säkra på att det kommer bli några mycket speciella och magiska kvällar!

Nu släpper vi ännu fler biljetter till Exclusive Dinner Show - Peter Jöback!

Efter en hög efterfrågan på biljetter och flera slutsålda shower släpper vi nu biljetter till extrainsatta föreställningar i Stockholm och Göteborg; Elite Park Avenue Hotel lördagen den 3 oktober och Elite Hotel Marina Tower torsdagen den 12 november.

Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade. Elite Hotels förbehåller sig rätten att återbetala de biljetter som bokats utöver 50 platser, om regeringens förordningsändringar som föreslagits träda i kraft den 1 oktober 2020, uteblir.

Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden

Åldersgräns 18 år

Biljetter

Biljetter säljs via vår samarbetspartner Tickster och kostar 1550 kr/person inkl. en trerätters middag. Klicka på köp biljett för att se tillgängliga datum. Vid bokning av biljetter för mer än 10 personer, vänligen kontakta Tickster direkt. Detta gäller även om ni skulle ha några problem med ert biljettköp. Välkommen att höra av dig på telefon: 0771-47 70 70 eller mejl: support@tickster.com

Göteborg

Göteborg

2 & 3 oktober 2020

Extrainsatt matinéföreställning den 3 oktober!
Lördagens kvällsföreställning är nu slutsåld

Upplev Peter Jöback live på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Njut av en härlig trerätters middag i hotellets festvåning och se Peter Jöback i ett helt nytt format.

Jönköping

Jönköping

16 & 17 oktober 2020

Välkommen till Elite Stora Hotellet i Jönköping för en oförglömlig kväll med Peter Jöback. Upplev en kväll i vacker miljö med mat och musik av toppklass.

Stockholm

Stockholm

13 & 14 november 2020

Extrainsatt föreställning den 12 november!
Lördagens matinéföreställning är nu slutsåld

Se Peter Jöback live under en unik kväll på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Hotellet ligger precis intill vattnet och serverar under kvällen en härlig trerätters meny i sin festvåning.

Karlstad

Karlstad

27 & 28 november 2020

Missa inte när Peter Jöback intar scenen på Elite Stadshotellet i Karlstad. Vi serverar en trerätters middag i vår festvåning och låter Peter Jöback förgylla kvällen.

Bo bekvämt hos oss

Boka hotell till specialpris

Boka hotell till specialpris

Få ut det mesta av er upplevelse hos oss genom att lägga till en övernattning på Elite Hotels. Vi erbjuder förmånliga priser på boende inklusive frukost för alla er som köpt biljetter till vår exklusiva dinnershow. Ni får er unika rabattkod i samband med biljettköpet via Tickster. 

Njut av en härlig trerätters middag

Middag

Middag

En dinner show vore inte komplett utan en riktigt god middag! Under kvällen får ni njuta av en härlig trerätters som serveras i hotellets festvåning. Vid bokning kan du välja om du önskar kött, fisk eller vegetariskt som huvudrätt och vi anpassar oss självklart efter ev. allergier och specialkost. 

Våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Upptäck våra erbjudanden

Kombinera din hotellupplevelse med spa, middag eller en familjeaktivitet. Vi erbjuder förmånliga priser på hotellrum under hela hösten. Här hittar du våra bästa hotellpaket och erbjudanden just nu.