Glömt lösenord?

Exclusive dinner show - Peter Jöback

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Peter Jöback!

Upplev en av våra största stjärnor, Peter Jöback, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass. Under kvällen serveras en härlig trerätters middag i hotellets festvåning och vår förhoppning är att skapa en kväll där kombinationen av smaker, musik och miljö fyller våra sinnen med välbehövliga intryck. Kom och njut av en kväll där vi får höra flera av Peter Jöbacks största låtar, men också mycket annat som Peter själv valt ut med stor omsorg och noggrannhet. Vi är säkra på att det kommer bli några mycket speciella och magiska kvällar! Självklart följer vi myndigheternas rekommendationer för att säkerhetsställa att evenemangen är Corona-anpassade. 

Exclusive Dinner Show med Peter Jöback flyttas fram

Vi har beslutat om att flytta fram Exclusive Dinner Show med Peter Jöback till augusti. Nya datum för showen blir den 26, 27 och 28 augusti i Karlstad och den 20 och 21 augusti i Göteborg. Självklart gäller era biljetter för de nya datumen på den veckodag som era ordinarie biljetter var avsedda till. Vi hoppas att ni har möjlighet att komma till oss på de nya datumen. Om ni inte kan deltaga så erbjuder vi möjlighet att avboka och få pengarna tillbaka. All hantering kring återköp och avbokning sker via vår biljettleverantör Tickster, en avbokningskostnad på 60 kr per/kuvert tillkommer. Tickster nås via telefon 0771-47 70 70 eller mejl: support@tickster.com. 

Vi vill till sist tacka för er förståelse och hoppas att vi ses i augusti! Alla vi som jobbar med denna produktion är såklart väldigt ledsna att det inte går att genomföra evenemangen just nu, men ser fram emot att ses i slutet av sommaren istället.

Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden. Åldersgräns 18 år

Biljetter

Biljetter säljs via vår samarbetspartner Tickster och kostar 1550 kr/person inkl. en trerätters middag. Klicka på köp biljett för att se tillgängliga datum. Vid bokning av biljetter för mer än 10 personer, vänligen kontakta Tickster direkt. Detta gäller även om ni skulle ha några problem med ert biljettköp. Välkommen att höra av dig på telefon: 0771-47 70 70 eller mejl: support@tickster.com

Göteborg

Göteborg

20 & 21 augusti 2021

Upplev Peter Jöback live på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Njut av en härlig trerätters middag i hotellets festvåning och se Peter Jöback i ett helt nytt format.

OBS! Nya datum för Göteborg, se mer information längre upp på sidan. 

Karlstad

Karlstad

26, 27 och 28 augusti 2021

Missa inte när Peter Jöback intar scenen på Elite Stadshotellet i Karlstad. Vi serverar en trerätters middag i vår festvåning och låter Peter Jöback förgylla kvällen.

OBS! Nya datum för Karlstad, se mer information längre upp på sidan. 

Bo bekvämt hos oss

Boka hotell till specialpris

Boka hotell till specialpris

Få ut det mesta av er upplevelse hos oss genom att lägga till en övernattning på Elite Hotels i samband med Exclusive Dinner Show - Peter Jöback. Vi erbjuder förmånliga priser på boende inklusive frukost för alla er som köpt biljetter till vår exklusiva dinnershow. Använd erbjudandekod PETERJOBACK för att boka eller klicka på länken nedan för att komma till bokningen.

Njut av en härlig trerätters middag

Middag

Middag

En dinner show vore inte komplett utan en riktigt god middag! Biljettpriset inkluderar en härlig trerätters som serveras i hotellets festvåning. Vid bokning kan du välja om du önskar kött, fisk eller vegetariskt som huvudrätt och vi anpassar oss självklart efter ev. allergier och specialkost. 

Våra erbjudanden

Upptäck höstens erbjudanden

Upptäck höstens erbjudanden

Kombinera din hotellupplevelse med spa, middag eller en familjeaktivitet. Vi erbjuder förmånliga priser på hotellrum under hela hösten. Här hittar du våra bästa hotellpaket och erbjudanden just nu.