Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Gruppbild på Lasse Stefanz

Dansbandskväll med Lasse Stefanz

Torsdagen den 2 november intar Lasse Stefanz scenen på Sara Kulturhus i Skellefteå, och vi har skapat ett hotellpaket för att ge dig en fantastisk kväll!

Om erbjudandet

Upplev en hotellvistelse utöver det vanliga och få chansen att se det folkkära dansbandet Lasse Stefanz uppträda live. Bo på The Wood Hotel by Elite, njut av en fantastisk fyrarätters middag på restaurang Mandel och vakna upp till en generös frukostbuffé.

Lasse Stefanz är ett av Sveriges mest älskade dansband och kommer att leverera en kväll full av energi och glädje. Med sin unika musikaliska stil och hits som har erövrat nationen kommer de att skapa en minnesvärd show på Sara Kulturhus. Vi erbjuder det perfekta hotellpaketet för att maximera din upplevelse och skapa en kväll fylld med dans och underhållning. Bo i moderna rum och se fram emot en spektakulär fyrarätters middag (mellanrätter) på restaurang Mandel innan det är dags att ge sig av till Sara Kulturhus, som ligger i samma byggnad, för en oförglömlig konsert. När kvällen är över kan du koppla av i sköna sängar med lyxiga lakan och vakna upp till vår fantastiska frukostbuffé nästa morgon. Här har du allt samlat på ett och samma ställe för att verkligen kunna njuta av en helg fylld med musik och underhållning för alla dina sinnen. Varmt välkommen att vara en del av denna minnesvärda kväll med Lasse Stefanz!

I paketet ingår

  • Konsertbiljetter till Lasse Stefanz
  • Fyrarätters middag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1890 SEK/person

Skicka en förfrågan till The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :