Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa i Norrköping

En nedsänkt jacuzzi med en trappa upp i ett rum

När du är intresserad av spa i Norrköping ska du besöka oss på Elite Grand Hotel och Spa Relaxcenter! Här kan du njuta av bastu, bubbelpool och ett stort utbud av behandlingar. Vill du övernatta är du varmt välkommen upp till ett av Elite Grand Hotels mysiga hotellrum där du har tillgång till förstklassig service dygnet runt.

BOKA ETT SPA I NORRKÖPING

Ta med dig någon du tycker om till Norrköping och besök Spa Relaxcenter som ligger på bottenvåningen i Elite Grand Hotel. Här blir du omhändertagen på bästa vis och kan besöka oss för såväl en dag som en hel spaweekend. Spa Relaxcenter är ett personligt och mysigt spa i Norrköping med ett stort utbud av härliga behandlingar. Varför inte lyxa till det och boka en mjukgörande ansiktsbehandling, en avslappnande massage eller pedikyr för vackra fötter?  

Norrköping

Elite Grand Hotel, Norrköping

Tyska Torget 2, 600 41 Norrköping
Medlemspris 680 SEK/Natt
Mer om hotellet

NORRKÖPING SPA OCH ÖVERNATTNING PÅ ELITE GRAND HOTEL

Är du på besök i Norrköping ska du boka spa och övernattning på Elite Grand Hotel. Här bor du på ett centralt läge med hela Norrköping utanför dörren och utsikt över vackra Motala Ström. Våra rum är elegant och trivsamt inredda för att du ska kunna slappna av och få en god natts sömn i våra sköna sängar. Du kan dessutom välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny. När du vaknar har vi dukat upp en stor frukostbuffé för att du ska kunna få en perfekt start på dagen. Gör din vistelse extra lyxig och boka en mysig stund på Spa Relaxcenter.