Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hyr festlokal på Elite hotels

Fin duckat bord.

Ska du ha en stor födelsedagsfest, är det dags för bröllop eller firar ditt företag något speciellt? Hos oss på Elite Hotels kan du hyra festlokal som är anpassad helt efter dina behov, där du själv väljer om det ska ingå middag och övernattning för gästerna. Vår serviceinriktade personal har stor vana av att anordna fester av olika slag och finns tillgänglig för dig från planering till avfärd.

HYR LOKAL FÖR FEST AV OLIKA SLAG

På Elite Hotels är vi experter på fest! Oavsett om du ska fira födelsedag, bröllop, dop eller student kan vi hjälpa dig att fixa en lyckad tillställning. Vi har hotell på flera orter i Sverige med vackra festlokaler som tar andan ur dina gäster. Vad sägs om en anrik festvåning med vackra stuckaturer eller en nybyggd lokal med utsikt över hela staden?

Hos oss kan du hyra festlokaler i flera olika storlekar som är anpassade just efter dina behov. Låt oss fixa allt från dukning och dekorationer till middag och musik så du kan fokusera på att mingla med dina gäster.

HYR FESTLOKAL MED ÖVERNATTNING

När du hyr en festlokal hos oss på Elite Hotels kan du vara säker på att du får en kväll du sent kommer att glömma. Festa ända in på småtimmarna och kom sedan tillbaka till ett mysigt hotellrum och sjunk ner i den sköna sängen för några timmars återhämtning. Fördelen med att hyra festlokal på hotell är att det finns plats för alla dina gäster att sova över. När ni vaknar har vi dukat upp en stor frukostbuffé med varma och kalla rätter där alla kan samlas igen och prata om gårdagens festligheter.

Hyr din festlokal på ett Elite Hotels i Sverige och låt någon annan ta hand om jobbet så du kan fokusera på att fira!